gölge

игра табу игра во Македонски јазик
Play Taboo Game in Macedonian Language!

тим 1

вкупниот резултат:0

тим 2

вкупниот резултат:0

табу игра е збор Сомневајќи се и лица игра. целта на играта е за играчот да имаат нивните партнери се погоди зборот на картичка на играчот, без користење на самиот збор или пет дополнителни зборови наведени на картичката.